@seeisee 3.12-4.12 行业会议推荐(百度技术沙龙第36期:语音技术现状与趋势、Marketing and Media Committee Event、The East Asia Education Agent Conference 2013、亚洲电子商务博览会、2013易观电子商务盛会)

Filed in 圆桌会议 0 comments

如果你对业界的线下交流活动感兴趣,或是乐意将此作为学习的机会,这个系列的文章会是你想看到的。我们挑选最新的线下活动并汇总成博客文章推荐给你,方便你来选择参加和安排日程。

1. 百度技术沙龙第36期:语音技术现状与趋势
时间:2013年03月16日 [周六]
地点:北京海淀区大钟寺东路9号 京仪大酒店二层第一会议室
人与人之间的交流主要是通过语言的方式进行,而现在我们正逐渐将这种沟通方式应用在人与计算机的交流场景中,如Siri、百度语音搜索。通过语音技术还可以对音频资料进行检索,极大的扩充了人类知识库的可用范围。此次沙龙我们邀请了百度多媒体部门研发人员和大家一同分享“语音技术的现状与趋势”。
门票:免费

2. Marketing and Media Committee Event: Leveraging the Power of Online Communities: Advocacy, Insight, Engagement
时间:2013年3月21日 [周四]
地点:上海四季酒店 威海路500号, 近石门一路
This event will feature some of China’s leading experts on marketing to communities. Marketing in China has undergone an incredible transformation. In just the past few years, digital media usage has increased to compete with – and in some markets even surpass – television for consumer time. In a society caught between traditional Confucian values and individualism, the Internet has provided China with a place for escapism unequaled in the West…
门票:会员(200元) 、非会员(350元)

3. The East Asia Education Agent Conference 2013
时间:2013年03月25日-26日 [周一,二]
地点:广州,希尔顿天河酒店
During the conference, we will also launch the first ever ‘British Council East Asia Agent Awards’ which aims to recognise and promote excellence in education agent enterprise across East Asia.
门票:240美元

4. 亚洲电子商务博览
时间:2013年3月27日-28日[周三,四]
地点:香港大屿山 香港国际机场 亚洲国际博览馆
亚洲电子商务博览会是亚太区电子商务领域的下一个集会,届时会云集120家参展商和300名参会者。在这两天的展会中,电商商户能与他们的供应商会面,无论是现有的或是新的,都会促进其在亚太地区的发展,通过展会发现许多年度的创新以及诸多的用户交互体验。
门票:展览免费 | 论坛收费 | 报名

5. 2013易观电子商务盛会
时间:2013年03月27日-28日 [周三,四]
地点:北京
2013年易观的电商年会将是电子商务领域最高规格的盛会。易观国际将聚合中国电商行业顶尖企业CEO、传统企业高管、政府支持部门、投资者于一堂,共同就电子商务与传统商业结合这一行业热点进行深入讨论。
门票:2999元,6999元,19999元

Posted by CIC   @   12 三月 2013 0 comments
Tags : , , , , , , , ,

Related Posts

0 评论

暂无评论,沙发空缺中!
博客评论

使用新浪微博登陆

下一篇
«
上一篇
»
© 2006 - 2017 seeisee - CIC: 解读网络口碑,探讨网络文化
Powered by Wordpress
PolkaDot designed by ZENVERSE
In conjunction with Chattrum , Black toaster , Black microwave , Kontantkort